Harta site-ului
Ajutor
În lumea poveștilor la grădinița Scufița Roșie!
În lumea poveștilor la grădinița Scufița Roșie!

La data de 01 februarie 2024 la grădinița Scufița Roșie, am avut parte de un eveniment de poveste! Cadrele didactice au pregătit cu mare atenție și dragoste o reprezentație specială intitulată "În lumea poveștilor", aducându-le în fața copiilor personajele lor preferate din cărțile cu basme.
Această activitate își propune să ofere copiilor o experiență educativă și recreativă în același timp, încurajându-i să exploreze imaginația și să se familiarizeze cu universul magic al cărților.
Cu entuziasm și nerăbdare, cei mici au urmărit fiecare moment al spectacolului, zâmbind și participând activ la aventurile desfășurate în fața lor. Fiecare personaj a prins viață sub ochii lor, iar copiii au fost captivați de magia și farmecul poveștilor.
La finalul spectacolului, aplauzele lor au răsunat puternic în sala de festivități, exprimându-și bucuria și admirația pentru eforturile și creativitatea cadrelor didactice. A fost o atmosferă plină de emoție și veselie, în care micuții noștri au avut parte de momente de neuitat.
Mulțumim tuturor celor implicați în organizarea acestui eveniment minunat și felicitări copiilor pentru entuziasmul și participarea lor activă! La grădinița Scufița Roșie, fiecare zi este o nouă aventură în lumea poveștilor!
Venim cu o deosebită mulţumire adresată doamnei Raisa NICOLAEV, educătoare din instituţia noastră pentru buna organizare şi desfăşurare a acestei activităţi întru binele copiilor noştri.     

Zinaida VANCEA, educătoare, Instituţia de Educaţie Timpurie Scufiţa Roşie, s. Doroţcaia  

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

În lumea poveștilor la grădinița Scufița Roșie! - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta